Roy Donders Juichpak

roy donders juichpak

Als het WK ook maar een beetje voor de deur staat dan slaat in Nederland de oranjekoorts flink toe. Alles moet en zal oranje zijn, iedere winkel heeft WK acties, elk merk heeft een WK gadget, iedereen doet mee. Zelfs huispakkenkoning Roy Donders komt in samenwerking met Jumbo met een WK gadget. Naast het Heineken sambashirt en de Holándress van Bavaria is er nu het Roy Donders juichpak!

Hoe het precies werkt lees je op de officiële juichpak site.
Het komt er op neer dat bij elke 10 euro die je bij Jumbo besteedt een WK zegel krijgt. 5 WK zegels is een volle spaarkaart, voor een volle spaarkaart krijg je een bestelcode en daarmee kun je het Roy Donders juichpak bestellen.

Juichpakken niet aan te slepen

Het Roy Donders juichpak is een groot succes, op marktplaats zijn er vele advertenties te vinden die een juichpak of een volle jumbo spaarkaart aanbieden. Diverse sites hebben gepubliceerd over de deal die Roy Donders met winkelketen Jumbo heeft gesloten. Zo zouden er al 105.000 juichpakken bij Roy zijn afgenomen voor 5 euro per stuk, dat heeft al 525.000 euro opgeleverd. Dat terwijl het WK pas op 12 Juni begint.

De Jumbo is overdonderd door het succes van de spaaractie. Wie online een juichpak wil bestellen, krijgt de melding dat de juichpakken bijgemaakt worden. Uiterlijk voor de tweede wedstrijd van Oranje op het WK worden ze bezorgd.

Bekijk hieronder de tv commercial voor het Roy Donders juichpak